Handlekonto

Ikke utsett oppussingen, utsett betalingen!

Med Handlekonto har du muligheten til å bestille vinduene du trenger i dag og betale senere. Vi gir deg mulighet til å utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste månedsbeløp. Vi tilbyr Handlekonto i samarbeid med Santander Consumer Bank AS. Ved behov kan du søke om kredittgrense helt opp til kr 50 000. Du velger hva som passer deg best.

Hvordan søke om Handlekonto

Du kan søke om Handlekonto direkte ved kassen i nettbutikken. Du oppgir noen få opplysninger, kredittvurdering skjer automatisk og du vil få beskjed om Handlekonto blir innvilget. For å få Handlekonto må du være over 18 år, ha fast inntekt, ha skattet til Norge de siste 3 årene og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Ved innvilgelse av søknad her på tindevindu.no, sender Santander Consumer Bank deg en SMS og e-post med en sikker link til lånedokumentet. Vi anbefaler elektronisk signering med BankID, slik at vi kan sette din ordre i produksjon så fort som mulig.

Vil du sjekke om du kan få innvilget Handlekonto før du kommer til kassen? Ring Santander Consumer Bank på 800 34 800.

Betalingsutsettelse

Med betalingsutsettelse kan du bestille dine vinduer i dag og utsette betalingen et gitt antall måneder.

Den første måneden betaler du kun et utsettelsesgebyr. Etter, eller i løpet av, den betalingsfrie perioden betaler du inn hele beløpet. Du kan også velge å betale ned i månedlige rater.

Du kan velge mellom følgende på betalingsutsettelse:

  • 4 måneder betalingsutsettelse: Utsettelsesgebyr kr 275
  • 6 måneder betalingsutsettelse: Utsettelsesgebyr kr 349
  • 9 måneder betalingsutsettelse: Utsettelsesgebyr kr 425

Eksempel: 4 måneders betalingsutsettelse, kr 275.
Måned 1-4: rente 0%, betaling kr 0 per mnd, periodegebyr kr 0 per mnd, utsettelsesgebyr kr 275
Måned 5+: rente 1,75% per måned, betaling min 3% eller kr 199 per mnd, periodegebyr kr 45 per mnd, utsettelsesgebyr kr 0
Vi minner om at lang betalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader.

Delbetaling

Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling? Gjennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned. En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre. Du kan også bestemme et fast månedsbeløp, f.eks. kr 500, som du betaler hver måned.

Betingelser for Handlekonto

Handlekonto er en kontokreditt med tilhørende kredittkort med MasterCard. Kortet fungerer som et vanlig bankkort, og kan brukes i alle butikker og minibanker verden over.
Kortet kan også benyttes ved netthandel og gjentatte kjøp i denne butikken med betalingsutsettelse. Du kan også overføre penger til din brukskonto via vår nettbank og sms-bank.
Dersom det ikke er valgt betalingsutsettelse på et kjøp med Handlekonto er minste månedlige betaling 3% av det du skylder, begrenset nedad til kr 199. Vi minner om at lang betalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader.
Betingelser ved månedlig betaling etter betalingsfri periode:

  • Kontokreditt inntil kr 50 000
  • Nominell rente 21%
  • Periodegebyr kr 45 (kr 0 ved saldo under kr 1 000)

Effektiv rente 33,01%, kr 15 000 over 12 mnd, totalt kr 17439

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding