Trevinduer det naturlige valget

Trevinduer lages av naturens egne råmaterialer. Vinduer i tre er et naturlig valg, hvis man er opptatt av kvalitet, holdbarhet og miljø. 

I Norge er trær en spesielt viktig naturressurs. Det skaper holdbare produkter, som enkelt kan gjenbrukes. Trærne er i seg selv tilpasset nordisk vær og klima. Bare se hvordan de står oppreist i mange tiår, uanfektet av vær og vind. Riktig bearbeidelse av naturens egne råmaterialer, gir solide vinduer som varer lenge. Trevindu har lang tradisjon i Norge, det finnes ingen konstruksjonsmateriale for vinduer som gir like lun og behagelig følelse som tre. Tindevindu forhandler vinduer produsert med høy andel nordisk kjerneved, det gir holdbare løsninger, tilpasset nordisk vær og klima. 

trevinduer
Vinduer i treverk er en tradisjonell håndverksteknikk, utviklet og forbedret gjennom generasjoner. En miljøvennlig løsning som gir produkter av høy kvalitet.

Alle gode ting er tre!

Trær er et fantatisk råmateriale, benyttet i norsk byggeskikk gjennom mange generasjoner. Dens holdbarhet, evne til å tåle vær og gjenbrukbarhet gjør det til et ypperlig bruksmateriale. Trær er også utrolig enkelt å bearbeide. Vi husker vell alle barndommen, hvordan man enkelt spikket og formet gjenstander ut av kvister man fant i skogen. Fordeler med trevinduer:

  • Holdbare mot vær og vind
  • Enkelt å vedlikeholde og male
  • Miljøvennlig og gjenbrukbare

Vinduer fra Løken Trevare AS

Vi leverer vinduer fra Løken Trevare AS. De har i mange tiår foredlet og bearbeidet vinduer i tre. Kombinasjonen av ypperlig håndverk, og innovative produksjonsprosesser gir kvalitetsvinduer som holder lenge. Råmateriale er laminerte, fingerskjøtede emner av furu, med høy andel nordisk kjerneved. Treverket er naturlig impregnert, det gir god motstandsevne mot råte. Grundig overflatebehandling, gir vinduene et pent ytre, samtidig som kvalitet ivaretas. Trevinduer fra Løken er et naturlig valg, for deg som er opptatt av kvalitet, holdbarhet og miljø. 

Trevinduer med aluminiumsbekledning

Vær og vind sliter ned treverk over tid. Spesielt her i nord, med kaldt og fuktig klima. Ønsker du vedlikeholdsfrie vinduer, bestill med aluminiumskledning. Du beholder den fine trerammen innvendig, og får aluminiumsprofil på utsiden. Med aluminiumsvindu slipper du jevnlig maling og skraping. Monteres med luftlomme mellom aluminiumskledning og treramme, slik at regnvann renner ned og ut. Det beskytter treverket mot råte. Fåes i flere farger, inkludert hvittlakkert og sort.

Energiglass for optimal energisparing

Våre vinduer tilpasses for optimal energisparing, med isolerende treverk i rammekonstruksjonen. Men det er glassflaten, som er den store «energityven»! Med energiglass sparer man strøm fra dag en. I tider med høye energipriser, er det en effektiv måte å redusere strømregningen på.

trevindu
Trevinduer gir en pen og naturlig ramme. Velg mellom moderne glattkantet, eller elegant profilert ramme.

Skreddersy ditt trevindu

Tindevindu AS leverer rimelige trevinduer av høy kvalitet. NDVK godkjent, og 20 års garanti mot råte. Tilpass vinduene, enkelt i nettbutikken. Benytt vinduskonfigurator og design nøyaktig etter behov. Velg vindustype, høyde og bredde samt tilbehør du ønsker. Pris får du opp automatisk. Vinduene produseres etter bestilling, og leveres direkte fra Løken Trevare sin fabrikk i Østfold. For spørsmål, ring vårt kundesenter hele uken mellom 09:00 og 19:00. Våre erfarne konsulenter bistår gjerne med rådgivning og tips, for ditt prosjekt.

Les også:   Skifte vinduer   Termisk brudd   Dugg på vindu   

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding