Aluminiumsbekledning

Vinduer må være i tre

I Norge har trevinduer alltid vært det mest populære valget. Ingen annen materiale er like pent å se på, og det er kun trevinduer som gir den gode lune følelsen i stua eller på soverommet. Andre materialer virker kaldt eller industrielt.

Vi leverer flotte trevinduer som er standardmessig impregnert og hvitmalte. Vi maler vinduene med 3 strøk, og pusser overflaten fra hånd. Dette gir en meget pen finish. Vinduene er gjennom impregneringen og overflatebehandlingen godt beskyttet mot råte. Samtidig oppfyller våre trevinduer de strenge tekniske kravene som Norsk Dør- og Vinduskontroll stiller til stabilitet, styrke, vanntetthet, vindtetthet, osv.

Toppsvingvindu i tre

 

Aluminiumsbekledning – et smart valg!

Våre aluminiumsvinduer består av karm og ramme i tre, og er kledd med aluminium utvendig. Dette gjør at du beholder den gode lune følelsen av trevinduer på stua og på soverommet, samtidig som vinduene blir enda mer motstandsdyktige og tilnærmet vedlikeholdsfrie. Vinduene med aluminiumsbekledning er litt dyrere enn rene trevinduer, men du sparer mye tid og penger på vedlikehold, samtidig som vinduene er enda mer værbestandige. Alle våre aluminiumsvinduer leveres som standard pent hvitlakkert.
Aluminiumsvindu

 

Utvendig aluminiumsbekledning i detalj

Til våre aluminiumsvinduer benytter vi oss av meget pene og solide profiler fra den kjente aluminiumsspesialisten SAPA.

Vi monterer aluminiumsbekledningen slik at det er litt luft mellom karmen i tre og aluminiumsprofilen. Skulle det komme regnvann mellom aluminiumprofilen og treverket, så kan vannet bare renne ned og ut. Dette er et av mange tiltak for å unngå råteskader.

Aluminiumsprofilene er som standard hvitlakkert, men kan også fås i andre farger.

aluvindu


Aluvindu i tverrsnitt

Konfigurer ditt aluminiumsvindu nå!

Sjekk priser på våre vinduer med aluminiumsbekledning nå!

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding