Aluminiumsvinduer

Med aluminiumsvinduer, får du en pen kledning utenpå trerammen. Når bør man velge vindu i aluminium?  

Alle våre vinduer lages i solid tre. Trevinduer er det naturlige valget, for de fleste nordmenn. De er pene å se på, gir en lun følelse, er naturlig robuste og et miljøvennlig alternativ. Vinduene males med 3 strøk, overflaten pusses for hånd. Det gir en holdbare vinduer med pen finish. Vi tilbyr med aluminiumsbekledning, den monteres utenpå trerammen. Det er flere fordeler med aluminiumsvindu!    

aluminiumsvindu

Vindu i aluminium

Til våre aluminiumsvinduer benytter vi oss av meget pene og solide profiler, fra den kjente aluminiumsspesialisten SAPA. Aluminiumsbekledningen monteres slik at det er litt luft mot trerammen. Kommer det komme regnvann mellom aluminiumprofilen og treverket, så renner vannet bare ned og ut. Det gjør man for at fuktighet ikke skal bli liggende i rammen, et av mange tiltak for å unngå råteskader.

Fordeler med aluminiumsvinduer

Trevinduer med aluminiumsbekledning, har flere fordeler. Man beholder innvendig den lune følelsen av treverk, samtidig som vinduet blir mer motstandsdyktig mot værhardt klima, og tilnærmet vedlikeholdsfrie. Aluminiumsvinduer koster litt mer enn rene trevinduer, men du sparer tid og penger på vedlikehold.
aluminiumsvinduer

Når bør man velge vindu med aluminiumsbekledning?

I utgangspunktet er våre trevinduer meget solide og holdbare. De er impregnert og overflatebehandlet, som gir god beskyttelse mot råteskader. Men bor du i områder spesielt utsatt for fuktighet, kulde og vind, forsterker aluminiumsbekledningen vindusrammen. Det gjør vinduene ekstra motstansdyktig mot råte, og reduserer vedlikeholdsarbeidet. 

Alu vinduer er vedlikeholdsfrie

Ser du etter en vedlikeholdsfri løsning er alu vinduer/aluminiumsvinduer det man bør velge. Da slipper du unna arbeid med jevnlig skraping og maling. Les gjerne mer om fordelene med vedlikeholdsfrie vinduer

Farger

Profilene er som standard pent hvitlakkert, (bomull) men leveres også i mange andre farger. Sorte aluminiumsprofiler er en moderne løsning, som er veldig populær. Det er viktig at fargen står i stil med huset ditt. Kontakt oss gjerne for råd om fargevalg. 

Les også:  U verdi vinduer   Vindustyper   Ventil på vindu   Vindusfarger

Aluminium eller tre? Vi hjelper deg gjerne

Er du usikker på hva du bør velge? Våre vinduskonsulenter hjelper deg gjerne. Vi har lang erfaring og bistår med rådgivning rundt materialvalg, profil, energiglass og farger. Vinduer er en høy investering for mange, det er viktig at du blir fornøyd. Vi bistår med gode løsninger, tilpasset ditt budsjett. Vårt kundesenter er åpent hele uken mellom 09:00 og 19:00. Vi ser frem til å høre fra deg! 

vindu aluminium

Konfigurer ditt aluminiumsvindu

Har valget falt på utvendig aluminiumsbekledning, velger du det enkelt under materialvalg i vinduskonfiguratoren. Pris oppdateres automatisk. Vi forhandler en rekke vinduer, inkludert:

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding