Måltilpasset ovalt vindu

Et ovalt vindu gir ditt hus eller hytte særpreg og personlighet. Vi produserer vinduer på spesialform som runde, ovale og trekantede. Skreddersydd på målene du trenger!

Vinduer kommer i mange stiler. Det mest vanlige er ulike former av firkantede, i kvadrat eller rektangel. Men enkelte steder kan det passe fint med noe unikt og særegent. Da kan spesialiteter som runde, ovale eller trekantede være et spennende alternativ.

Ovalt vindu for unikt særpreg

Ordet «oval» stammer fra det latinske ordet «ovum» og betyr egg. Altså en en figur formet som et egg eller en ellipse. Ovale vinduer er ikke veldig vanlige i dag, men riktig plassert gir det fasaden egenart og karakter. Det handler om byggets arkitektur, om ovale vinduer og andre spesialformer passer inn. Tindevindu produserer flere ulike spesialformer nøyaktig på målene du trenger.

Oppmåling og pris

Pris for de fleste vindustyper, får man opp automatisk, ved å legge inn ca. mål i vinduskonfiguratoren. Men det gjelder ikke for spesialformer som ovale. Her må målene sendes inn på forhånd, så beregner vi prisen for deg. Målene kan oppgis enten via e – post, telefon eller vår chattetjeneste på nettsiden. Det enkleste er at man oppgir høyde og bredde (på det største) og at buene blir gitt symetrisk ut i fra disse punktene. Ca mål holder for å få prisoverslag, men før bestilling er det viktig at målene blir tatt nøyaktig. For spørsmål rundt mål eller annet kontakt oss. Våre erfarne rådgivere hjelper deg på veien.

ovalt vindu
I riktige omgivelser kan ovale vinduer passe veldig fint inn. Fåes med sprosser, hvis man ønsker det.

Siste artikler:  Terrassedør eller skyvedør?  Kombinasjonsvindu   Skyvedør med sprosser   

Stort utvalg av vinduer 

Hos Tindevindu leverer vi mange type vinduer med ulike former og funksjoner. Det inkluderer blant annet:

  • Toppsving og sidehengslede
  • Fastkarm og sidesvingte
  • Topphengslet og innadslående bunn sidehengslet
  • Krysspost og flerdelte vinduer
  • Spesialformer som runde, ovale og trekantede

Vinduene produseres etter mål, og sendes fra fabrikken i Østfold til alle deler av Norge. Norskproduserte vindusløsninger, tilpasset nordisk vær og klima. Benytt vinduskonfiguratoren og finn dine favoritter. Legg inn målene, pris for du opp automatisk. For spørsmål og rådgivning, kontakt vårt kundesenter hele uken mellom 09:00 og 19:00, eller benytt chattetjenesten på vår hjemmeside. 

Høy kvalitet, rimelige priser   

Vi forhandler norskproduserte vinduer fra Løken Trevare. Alle våre varer er NDVK godkjent, med 20 års garanti mot råte. Med høy andel nordisk kjerneved, og nøye bearbeidelse er de svært holdbare for kaldt, fuktig og variert nordisk klima. Med alle de smarte og moderne funksjoner, som nye vinduer bør ha. Av forhandlere som leverer kvalitet, har Tindevindu blant de beste prisene på markedet. Et godt kjøp nå, og en trygg investering for fremtiden.