Hvordan velge riktig vindusforhandler?

Valg av vindusforhandler er avgjørende for et godt vinduskjøp. Vinduer skal vare lenge, prioriter derfor kvalitet før pris. Hvilke forhandler bør du velge?

Det finnes mange vindusforhandlere på markedet, som tilbyr både norske og utenlands – produserte løsninger. Det er ikke så lett å navigere og bestemme seg for hvem som er det beste valget. Kjøp av nye vinduer er en langsiktig investering, som ideelt skal vare i 20 til 30 år. Bruker derfor litt tid i forkant på å finne riktig vindusforhandler. 

Valg av best vindusforhandler 

 • Prioriter kvalitet før pris
 • Velg en norsk vindusprodusent
 • Velg vindusforhandler med gode garantiordninger 
 • Velg vinduer som er NDVK godkjent
 • Sammenlign pris hos forhandlere som leverer høy kvalitet

Tindevindu AS forhandler norskproduserte vinduer av høy kvalitet, til rimelige priser. Alle de populære variantene, med smarte funksjoner og energiglass tilpasset din bolig. Sjekk gjerne vårt store utvalg av vinduer skreddersydd etter dine mål. For spørsmål kontakt vår kundeservice hele uken mellom 09:00 og 19:00, eller send oss en e – post, vi kommer raskt tilbake til deg!

vindusforhandler
Nye vinduer er en langsiktig investering man skal ha glede av i mange år. Velg derfor en vindusforhandler som leverer kvalitet.

Siste artikler:   Brukte vinduer    Ovalt vindu    Terrassedør eller skyvedør?   

Prioriter kvalitet før pris

Det er mange vindusforhandlere, som tilbyr vinduer til lav pris. Men hvordan er det med kvaliteten? Vinduer skal holde i minimum 15 til 20 år. Ja, man kan spare noen tusenlapper på å kjøpe billig nå, men det hjelper ikke hvis kvaliteten er dårlig, og de må byttes oftere. Tenk på vinduskjøp som en langsiktig investering, da er det verdt å betale noen ekstra tusenlapper for at vinduene skal vare lenger. 

Kjøp norskproduserte vinduer

En vindusforhandler videreselger fra en vindusprodusent. Norske forhandlere selger både norske og utenlands – produserte vinduer. Vi anbefaler å kjøpe norsk! Fordeler:

 • Utviklet for å tåle nordisk vær og klima
 • Gode materialer, ofte bruk av nordisk kjerneved
 • Raskere levering
 • Kortere reisevei, mer miljøvennlig
 • Enklere å vudere kvalitet, bare gå inn på produsentens egne hjemmesider
 • Man støtte norsk arbeidsliv

Trygghet med gode garantier

Gode garantiordninger, har to fordeler. Det gir trygghet ved kjøp, og forteller at forhandleren er trygge på egne produkter. Velg en vindusforhandler som har gode garantier. Her kan man gjerne sammenligne mellom de forskjellige tilbyderne. Hvem gir best garanti?

NDVK godkjenning

NDVK godkjenning er en uavhengig produksjons og produkt – kontroll utført av Norsk Dør Og Vinduskontroll. Dette er kanskje den beste kvalitetsindikatoren. Om en vindusforhandler har NDVK godkjente produkter, kan man enkelt sjekke via oversikten på Norsk dør- og vinduskontroll sin egen nettside. 

Sammenlign priser mellom forhandlere

Når man har funnet vindusforhandlere som har vinduer av høy kvalitet, sammenlign gjerne priser mellom aktuelle tilbydere. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å legge inn mål for vindu i priskonfiguratoren på nettsiden hos de forskjellige forhandlerene. Da vil man få opp ca. pris, og enkelt kunne sammenligne. 

En vindusforhandler som leverer kvalitet

Tindevindu er forhandler av norske vinduer, fra den anerkjente produsenten Løken Trevare. Med NDVK godkjenning og 10 års garanti, er det et godt kjøp nå, og en trygg investering for fremtiden. Våre vinduer er utviklet for nordisk vær og klima, med smarte energieffektive glass og rammer. Blant forhandlere som leverer kvalitet, har vi blant de beste prisene på markedet. I vårt sortiment har vi blant annet populære varianter som Toppsving, Fastkarm og Sidehengslede vinduer. Utforsk gjerne vårt spennende utvalg av vinduer på skreddersøm.