Verandadør med vindu

Verandadør med vindu gir fin utsikt ut, og slipper mer lys inn i hjemmet. Man slår «to fluer i en smekk», med døråpning og vindu i ett. 

Verandadører er praktisk mot terrasse og hageområder. Med kombinasjonen av åpning og vindusglass, gir det enkel tilgang til uteområder og bringer hagen inn i hjemmet. Med vår skreddersydde løsning, kan du enkelt selv velge hvor stort vindu du ønsker å ha i dørene. Husk jo mer glass, jo bedre utsikt og lystilførsel!

Design din verandadør 

Hos Tindevindu kan du selv skreddersy din verandadør med vindu. Velg:

  • Mellom enfløyet og tofløyet
  • Høyde og bredde
  • Brytningshøyde på vindusglass
  • Materiale tre eller aluminium
  • Profil Trend eller Elegant
  • Eventuelle sprosser og inndelinger
  • Spesialglass som støydemping eller selvrensende

Dører produsert i Norge, tilpasset norsk vær og klima. Med moderne energiglass i klasse 1.2 og 1.0 er de tilpasset både nybygg og eldre boliger. Vinduet tilpasser du nøyaktig i den størrelsen du ønsker. Tindevindu AS leverer i hele Norge, med 10 års garanti og rimelige priser. Se våre balkongdører, og skap din drømmedør! For spørsmål rundt dører og vinduer, kontakt vår kundeservice hele uken mellom 09:00 og 19:00, eller send en e – post. Vi kommer raskt tilbake til deg!

Verandadør med vindu
Verandadør med vindu gir flott utsikt og tilførsel av dagslys inn i boligen. Tilpass brytningshøyden på glassene slik du selv ønsker.

Siste artikler:   Vindusforhandler   Brukte vinduer    Ovalt vindu    Terrassedør eller skyvedør?   

Får man verandadør med vindu som kan åpnes?

Vi får av og til forespørsler om balkong eller verandadør med vindu som kan åpnes. Tindevindu AS leverer kun med fastkarm, det vil si vinduer uten åpningsmulighet. Det er som oftest det mest praktiske i en verandadør. Det nærmeste man kommer er eventuelle Stalldører som f.eks. Skanva AS forhandler. Sjekk gjerne utvalget til Skanva på deres hjemmeside. 

Folde, skyve og balkong – dører

Utover verandadører leverer vi også andre praktiske dørløsninger ut mot terrasse, hage og uteområder. Alle dørene lages på målene du ønsker. Skyvedører er en smart variant til balkongdører, hvis man har stor åpning, og ønsker kun glass i dørene. Et annet alternativ er foldedører, som man gjerne bruker over store flater. Pynt gjerne på med sprosseinndelinger, hvis du ønsker litt brytning i glassene. Les gjerne mer om hva du bør velge på terrassedør eller skyvedør og foldedør eller skyvedør. Ellers ta gjerne kontakt med oss, våre erfarne rådgivere står klare til å hjelpe deg!