Pynt på vinduer med sprosser i glasset

Vinduer med sprosser i glasset gir rom for spennende designmuligheter. Skap dine drømmevinduer, med unike sprosseinndelinger. 

Rene glass i vindu, kan bli noe kjedelig og «platt». Med vindussprosser kan man skape en særegen stil, tilpasset husets arkitektur. Sprosser kan passe fint både i moderne og klassiske boliger og hytter, alt handler om utformelse. I moderne bygg med rene rette linjer, kan f.eks. to eller tre – delinger av glassene horisontalt passe pent. I klassiske boliger kan man gjerne gå «all inn» med vertikale og horisontale smårutete vinduer. Men husk til syvende og sist, det handler om hva man selv synes er pent! 

Skreddersy vinduer med sprosser i glasset

Hos Tindevindu kan man enkelt designe vindu med sprosser i glass. Gå til utvalg av vinduer, velg vindustype og velg mellom:

  • Type sprosser
  • Antall
  • Design for ruteinndeling 
  • Farge

Hvilken sprossetype man bør velge varierer. Ønsker man en enkel variant som kan taes av ved vask, er utenpåliggende sprosser en populær variant. Er man på utkikk etter et litt kraftigere uttrykk, kan duplex sprosse være å anbefale. Har man store vinduer som skal deles opp er kraftige gjennomgående en god løsning. Usikker på hva du bør velge? Kontakt våre rådgivere hele uken mellom 09:00 og 19:00, eller send oss en e – post så kommer vi raskt tilbake til deg.  

Mange spennende designmuligheter!

Vinduer med sprosser i glasset
Vindu med sprosser i glass

Siste artikler:   Verandadør med vindu   Vindusforhandler    Brukte vinduer      

Vindusløsninger for hjem, hytte og næringsbygg

Tindevindu forhandler smarte funksjonelle løsninger for både hus, hytter og næringsbygg. Vårt sortiment innehar alle de populære typene som toppsving, fastkarm, sidehengslet og sidesving. Leverer også tofløyede vinduer og krysspost, samt spesial varianter som runde og ovale. Produkter tilpasset norsk vær og klima, produsert i Norge. Med NDVK godkjenning og 10 års garanti, er det et godt kjøp nå, og en trygg investering for fremtiden. Produseres på mål, nøyaktig slik du vil ha dem. Kom igang i dag, og design dine drømmevinduer!