Smart vindusvasker, la glassene gjøre jobben selv!

Er du lei vindusvask? En smart vindusvasker er selvrensende vindu, hvor glassene tar rengjøringen selv.

Hverdagen er hektisk for folk, med mange gjøremål. Man må prioritere, og da er det lett og «skulke» vindusvask. I en travel hverdag, kommer litt skitne vinduer ned på prioriteringslisten. Men det er flere fordeler med skinnende rene vinduer. Det gir mer lys inn i rom og bolig, bedrer utsikt og fasaden blir penere. Forskjellen ser man ikke før vasken er gjort! Å vaske vinduer kan være litt utfordrende, spesielt utendørs fastkarm som står høyt på veggen. Men med smart vindusvasker i form av selvrensende glass finnes det en løsning!

Selvrensende glass en praktisk vindusvasker

Selvrensende vindu er et vanlig glass, med et spesielt dekke på utsiden, som gjør glasset selvvaskende. Belegget får en kjemisk reaksjon på UV – stråler fra solen og regnvann:

  • Strålene fra solen løser opp skitt og smuss på vinduene 
  • Belegget sørger for at regnvann renner jevnt fordelt utover hele flaten, og vasker vekk skitten

Når er det å anbefale?

  • På vindusglass utendørs
  • På vindusflater som er vanskelig å vaske utvendig, f.eks. fastkarm i øvre etasjer 
  • På store glassflater, f.eks. panoramavinduer i stuen 
  • På vinduer som utsettes for naturlig sollys og regnvann

Hvordan bestille selvrensende vindu?

Selvrensende glass er et type funksjonsglass, man velger som tillegg ved bestilling av vinduer og dører. Det kan velges for alle våre produkter, og kan kombineres med andre typer av spesialglass. Gå til vinduer, velg type og legg ved smart vindusvasker i form av selvrensende vindusglass i konfiguratoren. Pris oppdateres automatisk, slik får du enkel oversikt over ekstrakostnad det medfører. Er du usikker på om løsningen er funksjonell i din bolig, eller har andre spørsmål ved bestilling av vinduer? Kontakt vårt kundekontor hele uken mellom 09:00 og 19:00. Eller send gjerne en e – post vi kommer raskt tilbake til deg!

vindusvasker
Selvrensende glass er en praktisk vindusvasker, hvor glassene rengjør seg selv. Da er det bare å kose seg med morgenkaffen, og nyte utsikten.

Siste artikler:  Vinduer med sprosser i glasset   Verandadør med vindu   Vindusforhandler          

Skreddersydde dører og vinduer

Tindevindu forhandler norskproduserte dører og vinduer fra Løken Trevare. Med utvikling og innovasjon gjennom generasjoner, er de tilpasset for å tåle norsk vær og klima. Leverer alle de populære vindusvariantene som toppsving, fastkarm og sidehengslet. Av dører forhandler vi folde, skyve og terrasse – dører. Høy kvalitet, til overraskende gode priser. Med NDVK godkjenning og 10 års garanti, er det et bra kjøp nå, og en trygg investering for fremtiden. Stort utvalg av spesialglass i vinduene som smart vindusvasker i form av selvrensende glass, støydempende glass og sikkerhetsglass. Trygg levering i hele Norge. Kom igang i dag, og design dine drømmevinduer!