Skifte vinduer i Bergen?

Bor du i Bergen, og går med planer om å skifte vinduer? Vi leverer norskproduserte vinduer til rimelig pris på hele Vestlandet.

Nye vindu er en høy investering for mange, bruk litt tid på å finne riktig vindusforhandler. Ikke se deg «blind på pris»! Vinduer skal vare lenge, og tåle det fuktige og hardføre klima på Vestlandet. Prioriter norskproduserte vinduer, tilpasset nordisk vær og klimaforhold. Bor man i Bergen, kan det være fristende å velge en lokal forhandler, men vi anbefaler å søke bredere. I dagens marked med gode distribusjonsnettverk, er det vell så praktisk å velge mellom forhandlere i hele landet. Da får man flere tilbydere å velge mellom, og kan gå for den beste løsningen. Tindevindu forhandler norskproduserte vinduer fra Løken Trevare. Høy kvalitet, rimelige priser. Med NDVK godkjenning og 10 års garanti, er det et godt kjøp nå, og en trygg investering for fremtiden. Sjekk ut vårt store utvalg av vinduer!  

vinduer bergen
Tindevindu forhandler norskproduserte vinduer til hus og hytte i hele Norge. Stort utvalg av løsninger i moderne og klassisk stil.

Siste artikler:  Smart vindusvasker  Vinduer med sprosser i glasset   Verandadør med vindu   

Trygg levering av vinduer i Bergen

Ved bestilling produseres vinduene på mål hos Løken Trevare sin fabrikk i Østfold. Sendes så med lastebil over fjellet til din bostedsadresse i Bergen. Leveringsdag og tidspunkt, avtales på forhånd. Du kan forvente leveransen levert etter fire til seks uker, avhengig av kapasitet hos fabrikken. Kontakt oss gjerne på telefon eller e – post for oppdatering for tidspunkt vedrørende din bestilling. 

Høy kvalitet, rimelige priser

 • Produsert i Norge, tilpasset norsk vær og klima
 • NDVK godkjente fra Norsk Dør og Vinduskontroll
 • 10 års garanti
 • Energioptimalisert, velg to eller tre langs energiglass
 • Rimelige priser 

Skreddersy ditt vindu

Som ellers i landet, har Bergen stor variasjon av eldre tradisjonelle boliger og moderne nybygg. Tindevindu forhandler vinduer til klassiske hus som Sveitser – hus og Sørlandsvillaer, og til moderne funkishus. Har et stort utvalg av vindustyper, inkludert de populære variantene toppsving, fastkarm og sidehengslet. Benytt vinduskonfiguratoren og tilpass nøyaktig etter dine mål, prisestimat oppdateres automatisk. Pynt gjerne på med sprosser, og velg smarte funksjonsglass etter behov. For spørsmål, kontakt vårt kundesenter hele uken mellom 09:00 og 19:00. Våre rådgivere bistår også med veiledning, rundt energioptimalisering av vinduene i din bolig. 

Ved hjelp av vinduskonfiguratoren kan du tilpasse vindusdesignet etter boligens uttrykk og husets inventar.

Ser du etter en lokal vindusforhandler i Bergen?

Enkelte foretrekker å kjøpe vinduer lokalt. Det er flere fordeler med det. Man støtter oppunder lokalt næringsliv, leveringstiden kan være kortere og enkelte har butikkutstilling. Det er flere tilbydere i Bergen, vi anbefaler å sjekke ut:

 • Terjes Vindu: Adresse Hjelms vei 5, 5063 Bergen
 • Evindu | Glass & Karmer Norge AS: Adresse Chr. Michelsens Gate 6B, 5012 Bergen
 • Vinduspesialisten AS: Adresse Vågsgaten 12, 5160 Laksevåg
 • Foris AS: Adresse Kalfarveien 69A, 5022 Bergen
 • Magnorvinduet Fana: Adresse Krokeidevegen 6, 5244 Fana
 • Frekhaug Vinduet: Adresse Mjåtveitflaten 11, 5918 Vikane