Trekant vindu på mål

Trekant vindu benyttes ofte når man skal følge en takvinkel, for å få lys helt opp til taket. Vi leverer trekantvindu på målene du trenger!

Trekantvinduer kan benyttes frittstående, men ofte plasseres det oppå et vindu, skyvedør eller lignende for å nå helt opp i takvinkel høyden. Trekantene kan være rettvinklet (90 grader i ett hjørne), likesidet, eller hvilken enn form/grader kunden ønsker. Trekantene kan gå helt ned i null (spiss) eller lages som «skråvindu» der den ene siden er høyere og den andre lavere. Det meste går ann, kontakt oss for mulighetene!

Tilbud på trekant vindu fåes ved forespørsel

Tindevindu har god erfaring på levering av trekantvinduer. Grunnet kompleksitet med mål og vinkler, kan ikke disse bestilles direkte i konfiguratoren. Men kontakt oss på telefon eller e – post, så lages tilbud på forespørsel. 

Fastkarm, kombinasjonsvindu og tilvalg

Merk at trekant vindu og skråvindu er fastkarm, det vil si at de ikke kan åpnes. Ønsker man åpningsmulighet må det lages kombinasjonsvindu, der det rutes inn en «firkant» som kan åpnes, mens resten er fast. Trekantvinduer fåes med aluminiumsbekledning, spesialglass, sprosser – stort sett alle tilvalg man har på vanlige fastkarmsvinduer.

trekant vindu
Trekantvinduer er praktisk for å få lysåpning helt opp til takvinkelen. Kan settes inn frittstående, eller i kombinasjon med andre vinduer, eller f.eks. skyvedører.

Siste artikler:   Vinduer Bergen   Smart vindusvasker  Vinduer med sprosser i glasset   

Trekantvindu, ovalt og andre spesialiteter

Som vindusforhandler leverer vi alle de vanlige variantene som Toppsving, Fastkarm og Sidehengslet. Legg inn dine mål og få prisestimat i vinduskonfiguratoren. Ved forespørsel tilbyr vi også spesialvinduer som ovale, runde, skråvinduer og trekantede. Lager også kombinasjonsvinduer, og krysspost vinduer med opptil seks delinger. Kontakt oss for mulighetene, for ditt hus eller hytte.

Vinduer til rimelige priser, produsert i Norge

Våre vinduer og dører produseres hos Løken Trevare, optimalt tilpasset norsk vær og klima. Med gode materialer og innovativt håndverk, gir det produkter som varer. Våre vinduer er NDVK godkjent, med 10 års garanti. Velg mellom to eller tre lags energiglass for optimal energieffeksitivsering. Kontakt gjerne vår energirådgiver for veiledning og råd. Av forhandlere som leverer kvalitet, har vi meget konkurransedyktige priser. Et godt kjøp nå, og en trygg investering for fremtiden. Våre flinke rådgivere hjelper deg gjerne på veien! Kontakt oss på telefon hele uken mellom 09:00 og 19:00, eller send oss en e – post. Vi kommer raskt tilbake til deg.