Vindu på mål

Behov for vindu på mål? Benytt vår vinduskonfigurator og tilpass vinduer etter mål, nøyaktig på centimeteren. 

Det er stor variasjon i byggestil på hus, hytter og næringseiendom.Ved kjøp av nye vinduer, opplever mange at standardmål ikke passer. Da er løsningen å bestille vindu på mål. Mål opp størrelsen på vinduet, legg det inn i vinduskonfiguratoren, prisen kommer opp automatisk!

Hvordan måle opp vinduer

Før du bestiller, er det viktig med riktige mål. Nye vinduer er en stor investering for mange, bruk derfor litt tid på å få dette nøyaktig.

 • Trinn. 1 – Fjern lister og utforinger, da ser du bedre karmmålet på vinduet
 • Trinn. 2 – Mål fra ytterkant til ytterkant på vinduskarmen Bredde * Høyde
 • Trinn. 3 – Kontrollsjekk målene, mål flere ganger
 • Trinn. 4 – Skriv målene ned

Ekstra tips for oppmåling

 • Det er anbefalt å ha en til to cm klaring rundt hele vinduet. Så trekk av to til fire cm på høyde og bredde for å finne vindusmålet.
 • Ønsker du ikke å ta av listene ved oppmåling? En «juksemetode» er å måle mellom utforingene. Mange vinduer er produsert på «standard» måte, der det er to cm som skjuler seg bak utforingen. Hvis man måler innimellom utforingen og plusser på fire cm i høyde og bredde passer målet ofte bra. PS! Det er ikke alle vinduer som er standard produsert, det gjelder særlig eldre vinduer som er produsert på 1960 tallet og tidligere. Derfor anbefaler vi å ta ca. mål, når du sjekker opp priser etc, og dobbeltsjekker målene, ved å ta av listene før bestilling.       

Gå til hvordan måle vinduer for mer informasjon og videoveiledning, for hvordan måle. Når du er sikker på målene, velg vindustype og legg inn høyde og bredde i vinduskonfiguratoren. For spørsmål kontakt vårt kundesenter hele uken mellom 09:00 og 19:00.

Vinduer etter mål av høy kvalitet

Tindevindu AS leverer vindu på mål av solid kvalitet. Produseres i Norge, tilpasset norsk klima og oppfyller de strengene kravene til Norsk dør og Vinduskontroll. Alle våre vinduer har 20 års garanti mot råte. Rask levering og trygge betalingsordninger. 
vindu på mål

Siste artikler:   Vindushåndtak   Garasjevindu   Vinduer i sveitserstil

Stort utvalg av vindu på mål

Vi har alle de populære variantene for moderne og klassiske bygg. Inkludert toppsving, sidehengslede og fastkarm vindu for optimale lysforhold. Ønsker du en eksklusiv klassisk løsning? Vi har elegante tofløyede og krysspost vinduer for villaer, herregårder og sveitser inspirert byggestil. Trenger du en enkel løsning for kjeller eller garasje? Sjekk ut favoritten Topphengslet vindu.  

Noen av våre favoritter

Vi forhandler en rekke vindustyper, og erfarer at enkelte bestilles oftere enn andre. Det kan ha å gjøre med den enkle og praktiske funksjonen til disse vinduene. Se noen av favorittene under. 

Vinduer etter mål
Toppsving - Perfekt på moderne kjøkken, stuer og soverom. Kan snus helt, veldig enkelt å rengjøre.
måle vinduer
Fastkarm - Kan ikke åpnes. Passer fint som pyntevindu, i gang, trappeoppgang eller på kjøkken. Gir best lysforhold.
skreddersydde vinduer
Sidehengslet - En favoritt i klassiske stuer og kjøkken. Bruk gjerne elegante hasper eller dråpelukkere.
tilpasset vindu
Topphengslet - En litt rimligere variant enn Toppsving. Populært å bruke som kjeller og garasje vindu. 

Skreddersydde løsninger

Tindevindu AS leverer vinduer av høy kvalitet, til noen av markedets beste priser. Våre skreddersydde løsninger, gir muligheter for unik tilpasning av dine vinduer. Få vindu skreddersydd etter:

 • Vindustype – Toppsving, sidehengslet, fastkarm eller topphengslet
 • Profil – Profilert eller glatt ramme
 • Materiale – Tre eller aluminiumsbekledning
 • Mål – Høyde og bredde tilpasses ned på centimeteren
 • Energiklasse – 1.2 eller 1.0 for energisparing
 • Lyddempende glass – For støyreduksjon i hus og hjem
 • Utsmykkning – Sprosseinndeling og eksklusive hasper eller dråpelukkere
 • Solskjerming – For å holde sollys ute

Spørr oss for vindu på mål

Har du spørsmål om hvordan måle opp vinduer, eller bruk av vinduskonfigurator? Våre konsulenter bistår med rådgivning for vindu etter mål. Hjelper også med tips rundt vindustype, profil og tilbehør til vinduene. God planlegging er viktig, for best løsningen. Våre rådgivere fungerer som sparringspartner for ditt prosjekt, slik at du blir fornøyd. Kontakt oss! Vårt kundesenter er åpent hele uken mellom 09:00 og 19:00.