Får man kjøpt best og billigst vinduer?

Noen forhandlere annonserer med «best og billigst vinduer». Men kan vindu både være best og billig? Vi anbefaler sunn skeptisisme!

I dagens forbrukssamfunn er det høy konkurranse om kjøperes oppmerksomhet. Det er mange selgere på markedet, det gjelder å skille seg ut. Det er spesielt to faktorer som avgjør kjøpsbesluting: pris og kvalitet. Man ønsker å få høy kvalitet, til lavest mulig pris. Det vet forhandlere av varer og tjenester, vindusbransjen er intet unntak. Noen bruker derfor slagord som «best og billigst vinduer». Men kan de billigste vinduene, også være de beste?

Hva menes med best og billigst?

«Billigst» betyr at man er billigere enn de andre forhandlerene. «Best» betyr at vinduene er bedre enn de andre på markedet. Bedre sier først og fremst noe om kvalitet på vinduene. Sekundært om leveringstid, tilgjengelighet, kundeservice, betalingsordninger, forsikringer osv. «Best» er altså det samme som «høyest kvalitet».

Siste artikler:   Selvrensende vindu   Vinduer på mål   Vinduslukker

Kvalitet er solide materialer og bra håndverk

Å lage kvalitetsvinduer tilpasset det hardføre norske klima, er ingen enkel oppgave. Det krever produksjonserfaring, gode materialer og smarte løsninger. 

Hva bestemmer kvaliteten på et vindu?

Når man skal vurdere kvaliteten på vinduer, er det lurt å ha noen variabler å gå etter. Vinduer av høy kvalitet kjennetegnes ved:

  • God funksjonalitet 
  • Lang levetid
  • Energibessparende
  • Pent utseende og uttrykk
Hvordan kontrollsjekke kvaliteten?

Det er ikke alltid like lett å vurdere kvalitet på forhånd. Spesielt gjelder dette produkter på skreddersøm, som man ikke kan prøve i forkant. Men det er noen indikatorer på vinduer av høy kvalitet. De mest presise er:

  • NDKV godkjenning – setter høy krav til funksjonalitet og kvalitet
  • Forhandlerenes garantier – gode garantier, betyr at forhandleren er trygg på egne produkter. 
Vurderer du å kjøpe hos en forhandler som annonserer med «best og billigst vinduer» sjekk om forhandleren har NDKV godkjenning, og hvilke garantier de gir. Jo flere års garanti på ramme, profil og glass, jo bedre er det. Har de ikke NDKV godkjenning og gode garantier, kan vi nesten garantere at vinduene ikke er «best».

Kvalitetsvinduer kan fortsatt være rimelig

Selv om du mest sannsynnelig ikke får kjøpt «best og billigst vinduer», fortvil ikke! Hos Tindevindu AS får du kjøpt rimelige vinduer av høy kvalitet. Våre vinduer er blant de beste på markedet, med NDKV godkjenning og 20 års garanti mot råte. Av vindusforhandlere med høy kvalitet, har vi blant de beste prisene på markedet. Bruk vår vinduskonfigurator, og tilpass vinduene nøyaktig slik du vil ha dem. Se noen av våre populære varianter under.   

best og billig vindu
Toppsving en favoritt blant kundene. Kan snus helt og vaskes fra innsiden. Populært i stue, kjøkken og soverom.
Best og billigst vinduer
Fastkarm med pene linjer. Passer fint som pyntevindu i gang og kjøkken. Kan ikke åpnes, men gir best naturlig dagslys.

Vi hjelper deg med rimelige vinduer av høy kvalitet

Har du budsjett du vil holde deg innenfor, og samtidig få mest mulig ut av hver krone? Kontakt oss mellom 09:00 og 19:00 alle ukedager. Våre erfarne konsulenter hjelper deg å finne  kvalitetsvinduer, som passer ditt budsjett. Vi guider deg gjennom vinduskonfiguratoren, og bistår slik at du finner en god løsning etter prisen du ønsker. Tindevindu AS leverer høy kvalitet, til rimelige priser. Du vil garantert bli fornøyd!