Bring inn lys med vindu i trappeoppgang

Vindu i trappeoppgang åpner opp, og sørger for lyse og luftige trapperom.

Naturlig dagslys har vi alle godt av. Trapp eller inngangsparti trenger ikke være husets mørke område. Skal man bygge nytt planlegg for god naturlig belysning, for eksisterende bolig se på mulighetene for å innstallere vinduer i gang eller trappeområdet. Tilførsel av sollys fører til en lysere og lettere stemmning i rom. Bra for familien, samt venner og bekjente som kommer på besøk. Fastkarm vinduer anbefales hvis man ikke har behov for å åpne vinduet. De har rene klare linjer, og gir tilgang til mest naturlig lys.     

Inspirasjon for vindu i trappeoppgang

Her er det mange spennende muligheter, spesielt for nybolig som ikke er ferdig designet. Skal man ha et stort avlangt, et kvadrat vindu, eller kanskje flere små? Hvis man skal sette inn vinduer i ferdig oppførte boliger, er det selvsagt begrensninger iforhold til hvordan huset er oppført. Men mulighetene er fortsatt til stede!

trappebelysning
belysning trapp
vindu i trappeoppgang
belysning trapper
vindu i trapp

Siste artikler:  Vindu med gjennomgående sprosser   Lysåpning vindu   Cotswold glass    

Vi har praktiske vinduer for trapp og entre 

Tindevindu forhandler norske vinduer av høy kvalitet. Med NDVK godkjenning og 20 års garanti mot råte, er de blant markedets beste. Vinduene produseres nøyaktig på mål, etter de lengder og bredder du ønsker. Stort utvalg av tilbehør som sprosser, farger, spesialglass og håndtak. Fåes i tre eller aluminium. For vindu i trappeoppgang eller entre har vi gode løsninger som Toppsving, Sidehengslet, Topphengslet og Sidesving. Kanskje den mest populære varianten er Fastkarmvindu.

Fastkarm en populær løsning i trapp

Fastkarm vindu er en populær løsning i trapper og inngangsparti. Kan ikke åpnes, men har rene klare linjer, og gir best lysforhold. Benyttes ofte som store panoramavinduer, for ideelt lys og utsikt. Tilpasses på mål nøyaktig slik du vil ha dem. Avlange, høye eller kvadrat. Lages i store og små størrelser. Husk de ikke kan åpnes, så skal man ha vindu i trappeoppgang høyt på veggen, vanskliggjør det utvendig vask. Her kan selvrensende vindu være en praktisk løsning. Er det behov for åpningsmulighet kan f.eks. Toppsving eller Topphengslet anbefales. 

For spørsmål og veiledning

Uansett om du er i planleggingsfasen for oppføring av nybolig, eller trenger vinduer til eksisterende hus, så hjelper vi deg gjerne. Ulike rom trenger ofte unik tilpasning, det gjelder også for vinduer. Sammen skreddersyr vi løsninger, du blir fornøyd med i mange år. Våre erfarne vinduskonsulenter svarer på spørsmål rundt design, energisparing og funksjonsvalg. Bistår å finne den perfekte vindusløsning for ditt hjem, enten det er snakk om trappeoppgang, stue, soverom eller bad. Kontakt vårt kundesenter alle ukedager på telefon, eller send oss en e – post så kommer vi raskt tilbake til deg.