Betaling

Hos oss kan du velge mellom betaling med kort eller per faktura. Du kan også søke om Handlekonto, slik at du kan utsette eller dele opp betalingen.

Faktura – Betaling etter levering

Velger du fakturabetaling, så sender vi deg en faktura når vi sender ut vinduene dine fra vårt lager, eller når vinduene dine er klare for henting. Først mottar du vinduene, og så overfører du fakturabeløpet etterpå.

Dette gir deg en stor ekstra trygghet: du sitter på pengene dine inntil du har sett at du har fått vinduene og at alt er i orden med leveransen. Hvis det (mot all formodning) skulle være noe galt med en leveranse står du mye sterkere om du fortsatt sitter på pengene dine. Dette fordi vi ønsker å gjøre det så trygg og enkelt som mulig å handle hos oss. Det tilkommer ingen gebyrer for fakturabetaling.

Kort – Bli ferdig med det

Vi aksepterer Visa og Mastercard. Hvis du betaler du med kort, sendes kortopplysningene dine direkte og kryptert til Stripe, vår leverandør av kortbetalingsløsningen. Vi i Tindevindu får ikke se kortopplysningene dine. Det tilkommer ingen gebyrer for kortbetaling.

Handlekonto – Vinduer nå, betaling senere

Med Handlekonto har du muligheten til å bestille vinduene du trenger i dag og betale senere. Vi gir deg mulighet til å utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste månedsbeløp. Vi tilbyr Handlekonto i samarbeid med Santander Consumer Bank AS. Ved behov kan du søke om kredittgrense helt opp til kr 50 000. Du kan lese mer om Handlekonto her.

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding