Levering og henting

Landsdekkende levering rett hjem

Vi leverer vinduer og dører landsdekkende med lastebil, hjem til deg.

Sjåføren eller fraktterminalen kontakter deg på forhånd for å avtale leveringsdag og tidspunkt.

Vinduene leveres stående på en pall som er tilpasset vinduenes dimensjoner. Sjåføren tar vinduene ned fra lastebilen med løftelem og jekketralle. Varene leveres «fortauskant», hvilket forutsetter kjørbar vei for lastebil inn til ønsket leveringssted. Innbæring er ikke inkludert.

Kranbil

Bestiller du vinduer som er større enn 2,4 meter (for eksempel en bred skyvedør), leveres disse ofte med kranbil. Varene leveres i utgangspunktet «fortauskant», men dersom du ønsker at sjåføren løfter slike store vinduer f.eks. opp i 2. etasje eller over huset, lar dette seg oftest løse. I så fall ber vi deg å kontakte oss før du bestiller. Vi finner løsninger på det meste, men det er noen begrensninger på kranbilens rekkevidde, og vi må planlegge litt på forhånd. Ved spesielle tilpasninger (slik som utfordrerne løft eller behov for spesielt utstyr/bil) kan det komme ekstra kostnader. I så tilfelle vil dette avklares med deg for levering.

Hente selv fra vårt lager

Lagervarer og bestillingsvarer kan du hente på selv på vårt transportlager på Kløfta.

Dersom du vil hente dine vinduer selv, anbefaler vi at du kommer med henger, siden vinduene står på pall og skal fraktes stående.

Vi anbefaler dog at du velger hjemlevering. Da sparer du mye tid og slit, og når vi kjører vinduene hjem til deg tar vi ansvaret for at vinduene kommer fram i god behold.

Levering til øyer

Bestiller du hjemlevering til en øy uten fast bro- eller tunnelforbindelse, kan det hende at vi leverer vinduene på nærmeste sted på fastlandet. La oss ta en prat før du bestiller, så kan vi finne ut av det sammen.

Lagring hos transportør

Dersom du ikke har mulighet til å ta i mot varene når de er ferdigprodusert kan transportøren tilby å oppbevare vinduene i en periode, mot lagerleie. Ta kontakt med oss dersom dette er aktuelt for deg. 

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding