Levering og henting

Landsdekkende levering rett hjem

Vi leverer vinduer og dører landsdekkende med lastebil, hjem til deg.

Sjåføren eller fraktterminalen ringer deg på forhånd for å avtale leveringsdag og tidspunkt.

Vinduene leveres stående på en pall som er tilpasset vinduenes dimensjoner. Sjåføren tar vinduene ned fra lastebilen med løftelem og jekketralle. Innbæring er ikke inkludert.

Kranbil

Bestiller du vinduer som er større enn 2,4 meter (for eksempel en bred skyvedør), leveres disse ofte med kranbil. Dersom du ønsker at sjåføren løfter slike store vinduer f.eks. opp i 2. etasje eller over huset, ber vi deg å kontakte oss før du bestiller. Vi finner løsninger på det meste, men det er noen begrensninger på kranbilens rekkevide, og vi må planlegge litt på forhånd.

Hente selv fra vårt lager

Bestiller du lagervare, kan du hente vinduene dine selv fra vårt hentelager i Drammen.

Bestiller du vinduer på mål, kan du hente vinduene dine selv fra vårt hentelager på Skedsmokorset.

Dersom du vil hente dine vinduer selv, anbefaler vi at du kommer med henger, siden vinduene står på pall og skal fraktes stående.

Vi anbefaler dog at du velger hjemlevering. Da sparer du mye tid og slit, og når vi kjører vinduene hjem til deg tar vi ansvaret for at vinduene kommer fram i god behold.

Levering til øyer

Bestiller du hjemlevering til en øy uten fast bro- eller tunnelforbindelse, kan det hende at vi leverer vinduene på nærmeste sted på fastlandet. La oss ta en prat før du bestiller, så kan vi finne ut av det sammen.

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding