Retur

Retur av feilbestilte varer og angrerett

Dersom ønsker å returnere en feilbestilt vare, ber vi deg om å ringe oss på 22 11 30 00.

Lagervare

Har du bestilt lagervare, kan du benytte deg av angreretten og returnere dine vinduer til vårt lager på Kløfta eller til produksjonen i Ørje, eller vi kan være behjelpelig med å organisere retur-transport mot kostnad.  Du må si ifra til oss om at du ønsker å returnere et vindu innen 14 dager etter at du har mottatt vinduet. Vennligst ring oss før du sender varer tilbake. Mer informasjon finner du i våre vilkår.

Vinduer produsert på mål

Dersom du har bestilt vinduer på mål og oppdager under produksjonstiden at noen mål eller andre spesifikasjoner i ordrebekreftelsen er feil, ber vi deg å ta kontakt så fort som mulig. Vi kan endre eller kansellere din ordre mot at vi tar betalt for medgåtte innkjøps- og produksjonskostnader. Vi gjør oppmerksom på at en betydelig del av produksjonskostnadene påløper umiddelbart etter bestilling (for eksempel ved bestilling av glass og kutting av trevirke).

Har du allerede fått levert vinduer på mål og oppdager at noen mål eller andre spesifikasjoner i ordren er feil, kan du ikke returnere vinduene, bortsett fra dersom vi har samme vindu også som lagervare.

Mer informasjon finner du i våre vilkår.

Gamle vinduer

Gamle vinduer leveres til gjenvinningsanlegg / miljøstasjon. Dette er ofte gratis for private. Mer informasjon får du fra din kommune.

Gamle vinduer med PCB

Isolerglassvinduer fra cirka 1965 til cirka 1975 (importerte vinduer til cirka 1979) kan inneholde miljøgiften PCB (polyklorerte bifenyler). Disse skal sorteres som farlig avfall. Produksjonsåret er som regel preget inn i avstandskinnen mellom glassene. Vinduer merket Thermopane inneholder ikke PCB.

Tindevindu bidrar til miljøvennlig håndtering av gamle vinduer med PCB ved å støtte Ruteretur.

Gamle vinduer med klorparafiner

Isolerglassruter fra 1975 til 1990 kan inneholde miljøgiften klorparafiner og skal også sorteres som farlig avfall.

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding