Verdier

Et trygg valg

Tindevindu leverer trevinduer og -dører i høy kvalitet til attraktive priser. Handelen hos oss skal være enkel og vi skal yte Norges beste kundeservice.

Kortreiste vinduer

Som en av få vindusleverandører leverer vi Norsk-produserte vinduer. Vinduer og dører produseres lokalt på fabrikken vår i Ørje i Østfold. Kortreiste vinduer er både godt for miljøet, og bygger opp under lokalsammfunnet og økonomien.

Høy kvalitet

Vi tar ingen snarveier og bruker kun de beste materialene, som for eksempel markedets beste hengsler fra Spilka i Ålesund. Derfor kan vi gi 10 års funksjonsgaranti på våre vinduer – les mer om våre leverandører og partnere.

Lave priser

Vi kan tilby attraktive priser fordi vi selger direkte til deg via nett og telefon, uten å bruke dyre byggvarehus. Vårt mål er å ligge rundt 50% under prislistene til vindusleverandører med sammenlignbar kvalitet.

Enkel handel

Hos oss kan du enkelt konfigurere dine vinduer uten å være fagekspert, og du kan handle til alle døgnets tider. Du får vinduene levert rett hjem eller du kan hente dem selv på vårt lager. Og du kan betale etter levering.

Norges beste service

Vi skal hjelpe deg i telefon og per e-post med kunnskapsrike og hyggelige medarbeidere. Vårt mål er å yte Norges beste service – ring oss på 22 11 30 00!

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding