Leveringstid

Leveringstid på vinduer og dører varierer noe avhengig av kompleksiteten på varen. På de mest populære vinduene påregn produksjonstid på mellom fire og fem uker. Transporttid tilkommer, og varierer alt fra en dag til en uke, avhengig av hvor man bor. 

Leveringstid for vinduer og dører på mål

De fleste vinduer og dører produseres på mål, da må du regne med noe leveringstid. For de mest populære vinduene er produksjonstiden på cirka fire til fem uker. For noen mer komplekse produkter tilkommer en uke ekstra produksjonstid. Dette gjelder for:

  • Vinduer med duplexsprosser
  • Noen typer spesialglass
  • Andre farger enn standard hvit
  • Vinduer med spesialform (som f.eks. runde vinduer)
  • Kombinasjonsvinduer, skyvedører og foldedører.

Lagervare leveres omgående

Lagervare leveres raskt! Dører og vinduer på lager kan vanligvis pakkes og gjøres klar for transport eller henting, iløpet av en til to arbeidsdager. Vi har et stort antall lagerførte Toppsving vinduer, terrasse og balkong – dører i populære dimensjoner. Ta kontakt med oss og sjekk om vi har vinduene eller dørene du ønsker lagerført. 

Transporttid tilkommer

Transporttid fra fabrikk hjem til deg, kommer i tillegg til produksjonstiden. Varene produseres og sendes fra Løken Trevare sin fabrikk på Ørje i Østfold. Hvor lang tid det tar å få vinduene eller dørene fraktet, avhenger av hvor man bor, og vil ta alt fra èn dag til èn uke. Tindevindu har landsdekkende levering, gjennomfører transport til alle kriker og kroker i Norge. Leveringsdag og tidspunkt avtales med sjåfør eller fraktterminal på forhånd. Kontakt oss hvis du ønsker mer nøyaktig transporttid for din bestilling.

leveringstid vinduer
Leveringstid for vindu og dører er produksjonstiden mellom fire og fem uker, samt transport til avtalt lokasjon. Husk at lagerførte varer kan leveres omgående!

Vi hjelper deg med planlegging og koordinering

Uansett om du skal bygger nytt, eller trenger vinduer til eksisterende bolig er det fint med en oversiktelig og ryddig prosess. Her bistår våre rådgivere deg. Sammen planlegges produksjons og leverinstid, slik at du får varene til avtalt sted og tidspunkt. Vi hjelper deg også med valg av dør og vindus – typer, samt funksjonelle egenskaper de bør ha. Her er det mange smarte praktiske løsninger, som bedrer innemiljø, energieffektiviserer boligen og gjør hverdagen litt enklere. Kontakt vårt kundesenter hele uken mellom 09:00 og 19:00 for en hyggelig prat. Utover åpningstider send oss e – post, vi kommer raskt tilbake til deg!

 

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding